CONTROLER SOLAR PENTRU SISTEME SOLARE PRESURIZATE SR609C

CONTROLER SOLAR PENTRU SISTEME SOLARE PRESURIZATE SR609C

PERIOADA DE GARANTIE: 24 luni
COD ARTICOL PRODUCĂTOR: SR609C
MODEL: 10840266
PRODUCĂTOR: GOBE

Oferim panouri solare pentru apa calda cu montaj inclus

Preturile pentru montaj incep de la 600 lei si cresc in functie de complexitatea lucrarii

CONTROLER SOLAR PENTRU SISTEME SOLARE PRESURIZATE SR609C

Controlerul pentru panourile solare cu presiune este indispensabil pentru functionarea sigura a sistemului termic bazat pe energie solara. Panourile solare presurizate sunt folosite pentru producerea apei calde menajere, in regim permanent. Presiunea apei este foarte buna prin intermediul sistemului presurizat, insa fara un controler exista un risc foarte mare ca temperatura din rezervorul cu apa calda sa fie prea ridicata, provocand astfel deteriorarea instalatiei termice. Daca apa nu este utilizata pentru un timp mai mare aceasta va refula din cauza presiunii care se acumuleaza, ceea ce duce la deteriorarea supapei de siguranta.

Cu ajutorul controlerului se mentine functionarea instalatiei termice fara probleme. Acesta regleaza temperatura apei, astfel incat aceasta sa ramana la un nivel constant si sa nu genereze cresteri periculoase ale presiunii. Acest lucru asigura protectia sistemului termic si functionarea eficienta a acestuia.

Apa calda menajera va putea fi utilizata chiar si daca nu mai folosim boilerul cateva zile. Controlerul monitorizeaza si regleaza temperatura apei pentru ca aceasta sa ramana la 70 de grade celsius,temperatura la care majoritatea bacteriilor nu se pot inmulti. In acest fel putem beneficia de apa curata, fara riscul contaminarii cu bacterii.

Optand pentru un panou solar presurizat obtinem o eficienta ridicata privind producerea apei calde pentru activitatile cotidiene. Radiatia solara reprezinta o alternativa economica si ecologica la sursele de energie fosile. Putem beneficia de costuri mult mai reduse la facturile de energie, in timp ce contribuim la mentinerea unui mediu inconjurator mai curat. Cu ajutorul unui sistem termic solar putem reduce consumul energetic pentru incalzirea apei cu pana la 100% in zilele insorite. Controlerul pentru panourile solare presurizate asigura fiabilitatea instalatiei termice pentru mai mult timp, reducand riscul deteriorarilor cauzate de cresterea presiunii.

CARACTERISTICI TEHNICE

Alimentare electrică (V)

230

Temperatură maximă setabilă (°C)

100

Consum maxim (W)

3

Precizie (°C)

2

  • Montajul NU este inclus in pretul produsului

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CONTROLER SOLAR PENTRU SISTEME SOLARE PRESURIZATE SR609C”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *